TIBBIYOT OLIY TA’LIM TASHKILOTLARIDA BIOLOGIK KIMYONI O’QITISHNI RIVOJLANTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada tibbiyot oliy ta’lim tashkilotlarida biologik kimyoni o’qitishning rivojlantirish tamoyillari, o’qitishning innovatsion usullari haqida fikr yuritilgan.