TIBBIYOT OLIY TA’LIM TASHKILOTLARIDA BIOLOGIK KIMYONI O’QITISHNING METODOLOGIK TAMOYILLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada tibbiyot oliy ta’lim tashkilotlarida biologik imyoni o’qitishning metodologik tamoyillari, o’qitishning innovatsion usullari haqida fikr yuritilgan.