KREATIV YONDASHUV ASOSIDA ELEKTRON AXBOROT-TA’LIM RESURSLARINI YARATISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada biofizika fanini o’qitishda kreativ yondashuv asosida ‘qitishning didaktik ta’minotini yaratish usullari haqida fikr yuritilgan.