UMUMTA'LIM MAKTABLARI O'QITUVCHILARINING PEDAGOGIK MADANIYATINI RIVOJLANTIRISH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada umumta’lim maktablari o’qituvchilarining pedagogik madaniyatini rivijlantirish orqali maktablarda ta’lim sifatini oshirish yo’llari haqida fikrlar yuritiladi. Shuningdek, maktab ta’lim muassasasi o’qituvchilarining kasbiy va shaxsiy fazilatlari, pedagogik madaniyatini rivijlantirish orqali o’quvchilar o’rtasida liderlik qobiliyati haqida so’z boradi.