AQL VA XOTIRA KUSHANDASI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Tezisda yoshlarning chekishga undaydigan sabablari va tamakining miyaning mantiqiy-axborot yig‘ish qobiliyatiga ta’siri o‘rganilgan. В тезисе рассматриваются причины, побуждающие молодых людей к курению, а также влияние табака на способность мозга собирать логическую информaцию.