O‘zbekistonda mahalliy budjetlarni prognozlashtirishning ilmiy-uslubiy asoslari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada iqtisodiyotni rivojlantirish va liberallashtirish sharoitida mahalliy budjet daromadlari bazasini kengaytirish va mahalliy soliqlarni hisoblash mexanizmini takomillashtirish masalalari, hozirgi kundagi holati va boshqaruvda joriy etishning xorij tajribasi chuqur tahlil qilib o‘rganilgan.