BIZNES TURIZM VA BIZNES MADANIYAT (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur tezisda ishbilarmonlik turizmi sohasini rivojlantirish, axborot tarqatishning yangi vositalarini joriy etish, biznes madaniyatni oshirish kabi bir qator vazifalar yuzasidan xorijiy va mahalliy tadbirkorlarning fikr va mulohazalari oʻrganildi va ular asosida takliflar ishlab chiqildi. В этом тезисе были изучены мнения зарубежных и местных предпринимателей по ряду задач, таких как развитие сферы делового туризма, внедрение новых средств распространения информации, повышение деловой культуры, и на их основе разработаны предложения.in this thesis, opinions and opinions of foreign and domestic entrepreneurs were studied on a number of tasks such as the development of the field of business tourism, the introduction of new means of dissemination of information, the enhancement of business culture, and proposals were developed on their basis.