MAKTAB BITIRUVCHILARINI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
mazkur maqolada kasblarni tuzilishi va kasb tanlashdagi muammolar hamda ularni bartaraf etish yo‘llari haqida fikr va mulohazalar keltirib o‘tilgan.