AGRESSIVLIK VA PEDAGOGIK FAOLIYAT (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada o‘qituvchi faoliyati davomida sodir bo‘lishi mumkin bo‘lgan turli ko‘rinishdagi agressiv xulq-atvor tuzilishi, ko‘rinishi va psixokorreksiyasi haqida so‘z boradi.