O’ZBEKISTONDA AHOLINI IJTIMOIY HIMOYA TIZIMIDA MOLIYAVIY TA’MINOTNING RO’LI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
O'zbekistonda aholining ijtimoiy himoya tizimi yillardan buyon rivojlanib, zamon talablariga moslashmoqda. Ushbu tizimning muvaffaqiyatli ishlashi uchun asosiy elementlardan biri moliyaviy ta'minotdir. Ijtimoiy himoya dasturlari uchun zarur bo'lgan mablag'larni ta'minlash, davlatning ijtimoiy siyosatini amalga oshirishda muhim ahamiyatga ega