JIN MASHINASI ASINRON DVIGATELINI TEXNIK HOLATINI NAZORAT QILISH VA ANOMALIYALARNI ANIQLASH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Jin mashinalari paxta tozalash sanoati uchun muhim bo‘lib, ularning samaradorligi ishlab chiqarish sifatini ta‘minlashda asosiy omillardan biridir. Ammo vaqt o‘tishi bilan mexanik qismlarning eskirishi va elektromagnit maydon parametrlaridagi nosozliklar texnik xizmat ko‘rsatish jarayonini murakkablashtiradi. Bu nosozliklarni aniqlash va oldini olish uchun zamonaviy diagnostika usullari va monitoring tizimlari zarur.