JAROHATLANGANDA BIRINCHI TIBBIY YORDAM KO‘RSATISH USULLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada elektr to‘ki tasir etganda birinchi yordam ko‘rsatish, zaharlanganda birinchi tibbiy yordam ko‘rsatish, kuyganda birinchi yordam ko‘rsatish, kimyoviy kuyish oqibati hamda oldini olish chora yadbirlari haqida so‘z borgan.