YUK KO‘TARISH TEXNIK MEXANIZMLARIDAN FOYDALANISHDA XAVFSIZLIK QOIDALARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqoladaYuk ko‘tarish mexanizntlaridan xavfsiz foydalanish qoidalari, barcha turdagi yuk ko‘tarish mexanizmlari belgilangan muddatda tegishli sinov va tekshirishlardan o‘tkazilib turilishi, po‘lat arqonlar, zanjirlar va yuk ushlash moslamalari nominal yuk quvvati haqida so’z borgan.