ZARARLI GAZLAR VA ULARDAN MUHOFAZALANISH YO‘LLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zararli gazlar va ulardan muhofazalanish yo‘llari, oldini olish usullari, zararli moddalarning yillik statistikasi, zaharli moddalar o‘simlikdan chorva mollariga, chorva mahsulotlari (sut, go‘sht) orqali insonga ta’sir etib, turli xil kasalliklarni kelib chiqishiga sabab bo‘lishi haqida so’z borgan.