BARGNING MORFOLOGIK VA ANATOMIK TUZILISHI VA XILLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Barg va uning morfologik – anatomik tuzilishi, o’rganilganligi, bargning xillari to’g’risida ma’lumotlar keltirilib o’tilgan.Information about the leaf and it’s morphological – anatomical structure, study, types of the leaf is provided.Приведены сведения о листе и его морфолого – анатомическом строении, изучении, типах листа.