O’ZBEKISTONDA SOLIQ SOLISH MEXANIZMINI TAKOMILLASHTIRISH HAMDA SODDALASHTIRILGAN TIZIMNI JORIY ETISHNING AHAMIYATI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda soliqlar davlat iqtisodiyotini va soliq toʻlovchilar faoliyatini davlat tomonidan tartibga solishda muhim rol oʻynaydi, ular oʻrtasidagi oʻzaro munosabatlarning alohida shakli sifatida namoyon boʻladi.