MAMLAKATIMIZ TA’LIM TIZIMIDA MULTIMEDIADAN FOYDALANISH VA UNING CHET TILLARINI O’ZLASHTIRISHDA ZARURLIGI (BOSHLANG’ICH SINFLAR MISOLIDA) (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Bugungi texnologiya rivojlangan asrda, o’quvchilarga zamonaviy ta’lim berish, xususan, multimedia imkoniyatlaridan to’liq foydalanib dars o’tish har bir sifatli va mazmunli dars berishni istaydigan mohir pedagoglarning maqsadidir. Aniq fanlar qatori, muhim fanlardan hisoblangan chet tilini qiziqarli va tez o’rganiladigan qilib o’quvchilarga yetkazib berish ta’lim tizimida multimedianing eng yangi mahsulotlaridan o’quv dargohlarida foydalanish zarurligini ko’rsatdi. Ushbu maqolada chet tilini multimedia orqali osonroq o’rgatish va oz’lashtirish muhimligigi yoritildi.