ELEKTRON RAQAMLI IMZO (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada “Elektron raqamli imzo (ERI)” tushunchasi, uning bugungi kundagi ahamiyati va foydali jihatlari hamda undan foydalanish tartiblari haqida ma’lumotlar berilgan. Bundan tashqari ushbu maqolada ERIni online tarzda olish va undan foydalinish usullari ham keltitirilgan.