.NODIR VA NOYOB METALLAR KOMPLEKS BIRIKMALARI KOMPLEKS BIRIKMALARNING 3D AUGMENTAL MODELLARNI OPTIMIZATSIYALASH USULLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Hech kimga sir emaski, koordinatsion birikmalar kimyosi sohasida tadqiqotchilar ham, talabalar ham komplekslarning ancha murakkab molekulalarining geometriyasi bilan bog'liq ma'lum qiyinchiliklarga duch kelishadi