EKSPERIMENTAL TA’LIM KOLB NAZARIYASIDA (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu tezisda Amerikalik professor D.A.Kolbning eksperimental ta’lim borasidagi izlanishlari, olib borgan ishlari haqida ma’lumotlar keltirlgan. Shu bilan bir qatorda eksperimental ta’lim xaqida umumiy tushunchalar ham kiritilgan.