BOSHLANG’ICH TA’LIMDA INTEGRATSIYON YONDASHUVLAR ASOSIDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISH USULLARI. (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Boshlang’ich ta’limda integratsiyalashgan ta’limning asosiy maqsadi yosh avlodga uzliksiz ta’lim-tarbiya berish, ularni pedagogik qo’llab-quvvatlash, o’quvchi talabalar ongiga milliy istiqlol g’oyasi va mafkurasini singdirish, yoshlarda tabiat va jamiyat haqida keng ko’lamga ega bo’lgan bilim, ko’nikma va malakalarni rivojlantirishning pedagogik asoslarini yaratish bilan izchil shug’ullanishdan iborat.