MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA TAʼLIM- TARBIYA SIFATINI OSHIRISHGA INNOVATSION YONDASHUVNING MAZMUNI VA AHAMIYATI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Maktabgacha ta‘lim ta’lim tizimining asosiy bosqichlaridan biri bo‘lib, bolaning har tomonlama: jismoniy, aqliy va ijtimoiy rivojlanishiga mustahkam poydevor yaratadi. Bugungi globallashuv davrida maktabgacha ta‘lim tizimida zamonaviy yondashuvlardan foydalanish va innovatsiyalarni tatbiq etish muhim ahamiyat kasb etmoqda. Ushbu maqolada maktabgacha ta‘lim tashkilotlarida ta‘lim-tarbiya sifatini oshirish uchun innovatsion yondashuvlarning ahamiyati ko‘rib chiqiladi.