BOSHLANG'ICH MAKTABDA INTEGRATSIYALASHGAN TA'LIMDAN FOYDALANISH INTEGRATSIYA TA'LIM JARAYONINI QULAYLASHTIRISHNING MUHIM PRINSIPLARI SIFATIDA (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Anotatsiya. Boshlang'ich maktabda integratsiyalashgan ta'limdan foydalanish integratsiya ta'lim jarayonini qulaylashtirishning muhim prinsipi sifatida ma'lumotlar keltirilgan.