BOSHLANG'ICH TA'LIM TALABALARINING KASBIY DEONTOLOGIK KOMPETENTSIYASINI RIVOJLANTIRISH METODIKASI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Maqolada oliy pedagogik ta'lim tizimi oldiga ta'lim sifati va samaradorligini oshirish, uning ochiqligi, insonparvarligi hamda shaxsga yo'naltirilganligi, ta'limning barcha bo'g'inlari orasidagi uzviylikni, dunѐ ta'lim muhiti bilan integratsiyalashuvini ta'minlash va talabalarda kasbiy deontologik kompetensiyasini rivojlantirish kabi bir qator muhim dolzarb vazifalarni bajarish masalasi haqida ma`lumotlar berilgan.