OTA-ONALAR VA BOLALAR O’RTASIDAGI KOMUNIKATIV MUAMMOLARI. (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Mazkur ishda ota-onalar va bolalar o‘rtasidagi muloqot jarayonida yuzaga keladigan asosiy muammolar va ularni hal etish yo‘llari o‘rganilgan. Tadqiqotda kommunikatsiya madaniyati, psixologik xususiyatlar, zamonaviy texnologiyalarning ta’siri hamda oilaviy munosabatlarning muhim jihatlari tahlil qilinadi.