QISHLOQ XO‘JALIGIDA ISHLAB CHIQARUVCHILARINING ENERGIYA RESURSLARIGA BO‘LGAN EHTIYOJINI TA’MINLASHDAGI MUAMMOLAR. (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda qishloq xo‘jaligida ishlab chiqaruvchilarining energiya resurslariga bo‘lgan ehtiyojlarini aniqlash va ularni ta’minlashda innovatsion yondashuvlarni o‘rganishga bag‘ishlangan. Energiya resurslaridan oqilona foydalanish va ularni qayta tiklanadigan manbalar orqali ta’minlash muammolari ko‘rib chiqildi. Qishloq xo‘jaligi ishlab chiqarishining energiya intensivligini pasaytirish va iqtisodiy samaradorlikni oshirish bo‘yicha tavsiyalar berildi. Ishda energiya ta’minoti infratuzilmasi, iqtisodiy omillar va ekologik jihatlar integratsiya qilindi.