YORUG’LIK DISPERSIYASI MAVZUSINI NAMOISH TAJRIBALAR ORQALI O‘RGANISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yorug‘lik dispersiyasi mavzusini namoyish tajriba orqali noanaviy usulida o’rgatish metodikasi yoritilgan.