MAKTAB FIZIKA DARSLARIDA “YUKLAMA VA VAZNSIZLIK,, MAVZUSINI NAMOYISH TAJRIBA ORQALI TUSHUNTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab fizika darslarida “yuklama va vaznsizlik,, mavzusini namoyish tajriba orqali tushuntirish metodikasi bayon etilgan.