ULTRATOVISH TO’LQININING HARAKTERISTIKASI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotasiya: Ishda ultra tovushning piezoelektrik effekti va umumiy harakteristikalari yoritilgan bo’lib sensorlarning barcha turlari o’rganilgan. Ultratovush emertsion gelining vazifasi va umumiy tarkibi va qo’llanilish tartibiqarab chiqilgan.