O‘ZBEKISTONDA KO‘P YILLARDAN BUYON SOLIQ MA’MURCHILIGINI TAKOMILLASHTIRISH SARHISOBI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mamlakatda soliq sohalarida ko‘p yillardan buyon soliq ma’murchiligini takomillashtirish bo‘yicha rivojlantirish sarhisobi, biznes doiralarning ishonchini yanada mustahkamlashga qaratilgan keng ko‘lamli islohotlarni takomillashtirishda soliq organi o‘rni va ahamiyati yoritilgan. Shu bilan birga, O‘zbekiston soliq tizimida amalga oshirilayotgan ayrim muhim islohotlar o‘rganilib, uni qo‘llash bo‘yicha xulosa va takliflar ishlab chiqilgan.