IDIOMALARNI O'RGATISHDA AUTENTIK MATERIALLARNING MUHIMLIGI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqola autentik materiallarning til o'rganishda, xususan, idiyomatik ifodalarni o'rgatishda qanday muhim rol o'ynashini tahlil qiladi. Tadqiqotda autentik matnlarning til o'rganishga foydasi, ularni idiyomatik ifodalarni o'rgatishda qanday ishlatish mumkinligi haqida fikrlar bildirilib, ushbu materiallar til o'rgatishda samarali natijalar berishi mumkinligi ko'rsatiladi. Shuningdek, autentik materiallarning o'qituvchilar va talabalar tomonidan birgalikda yaratilishi kerakligi haqida tavsiyalar beriladi.