PROCESS OF STUDYING CHILDREN ABROAD AND THE EDUCATION SYSTEM THERE (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
ANNOTATION. In this article, we discuss the education system and the educational process of children abroad.Аннотация: В данной статье мы обсуждаем систему образования и учебный процесс детей за рубежом.Annotatsiya:Biz bu maqolada chet eldagi ta’lim tizimi va bolalarning o’quv jarayonini muhokama qilamiz .