BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARINING INGLIZ TILI OG‘ZAKI NUTQINI RIVOJLANTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarining og‘zaki nutq ko‘nikmalarini rivojlantirishning ahamiyati va samarali usullari ko‘rib chiqilgan. Interfaol mashg‘ulotlar, multimedia vositalari, guruh va juftlikdagi ishlar kabi strategiyalar tavsiflangan. Shuningdek, o‘quvchilarning og‘zaki nutqini baholash usullari va bu jarayonda yuzaga keladigan qiyinchiliklarni yengish yo‘llari yoritilgan.