BUDJETDA XARAJATLARNI NAZORAT QILISH TARTIBINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mamlakat budjetida markazlashtirilayotgan mablag‘lar davlat hukumati organlari va hududiy o‘z-o‘zini boshqarish organlari faoliyatining moliyaviy asosini tashkil etib, ular hukumat va hududiy hokimiyat organlari tomonidan tegishli funktsiyalar va vazifalarning bajarilishi ta’minlaydi