O`Z-O`ZINI BOSHQARISH ORGANLARI HAMDA IJTIMOIY XODIM FAOLIYATI SELF-GOVERNMENT BODIES AND SOCIAL WORKER ACTIVITY ОРГАНЫ САМОУПРАВЛЕНИЯ И ДЕЯТЕЛЬНОСТЬ СОЦИАЛЬНЫХ РАБОТНИКОВ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Anottatsiya: Ushbu maqolada o`z-o`zini boshqarish organlari hamda, o`z-o`zini boshqarish organlarining aholining manfaatlarini himoya qilish, turli masalalarni joyida hal etish, ijtimoiy yordam ko‘rsatish va jamoaviy hayotni boshqarishga xizmat qilishi, Ularning asosiy xususiyatlari, Fuqarolar yig‘inlari geografik joylashuvi bo‘yicha quyidagi toifalari, o`z-o`zini boshqarish organlarida ijtimoiy xodimning faoliyati haqida ma`lumotlar berilgan.Annotation: In this article, self-government bodies and self-government bodies serve to protect the interests of the population, solve various issues on the spot, provide social assistance and manage collective life, their main features, citizens' assembly The following categories of nests according to their geographical location, information about the activities of social workers in self-governing bodies is given.Аннотация: В данной статье органы самоуправления и органы самоуправления служат для защиты интересов населения, решения различных вопросов на месте, оказания социальной помощи и управления коллективной жизнью, их основные особенности, сходы граждан. гнезд по их географическому положению, приведены сведения о деятельности социальных работников в органах самоуправления.