"KOMPYUTERLI MODELLASHTIRISH: TIZIMLARNI TUSHUNISH VA OPTIMALLASHTIRISHNING ZAMONAVIY VOSITASI" (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Anatatsiya: Ushbu tezisda kompyuterli modellashtirish va modelashtirishga oid bir qator ma’lumotlar berib o‘tilgan.