TEMURİYLAR DAVRİ TA’LİM TİZMİ . (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqola Amir Temur va Temuriylar davridagi ta’lim tizmi ,madrasaning ishi,maorif ,ilm-fan yoritilgan bo’lib ,adabiyotlar tahlili asosida tushuntirilgan.