TIBBIYOT OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA FIZALOGIYA FANINI O'QITISHDA TALABALARNI INTERFAOL METODLAR YORDAMIDA TAKOMMILLASHTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Tibbiyot oliy ta’lim muassasalarida fizalogiya fanini o'qitishda talabalarni interfaol metodlar yordamida takommillashtirish asosida o‘quv qo’llanmani yangi o‘quv texnologiyalarini ta’lim jarayoniga joriy etish va samaradorligini oshirishdan iborat.