BROKKOLI KARAMINING FOYDALI XUSUSIYATLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annatotsiya: Ilmiy maqolada Brokkoli karmining botanik tasnifi, kelib chiqishi va uning shifobaxshlik xususiyatlari keltiriib о‘tilgan bо‘lib karm boshining tarkibidagi inson salomatligiga ijobiy ta’sir kо‘rsatadigan ba’zi vitaminlar, oqsillar, vand va turli tuzlar mavjudligi tо‘g‘risida qayd etib о‘tilgan. Shu bilan bir qatorda brokkoli karamini oziq-ovqat sa’notida qо‘lash bо‘yicha ma’lumotlar keltirib о‘tilgan.