MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING AQLIY, AXLOQIY VA RUHIY RIVOJLANISHINING NAZARIY ASOSLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarning aqliy, axloqiy va ruhiy rivojlanishining nazariy asoslari. Bolalarni shaxs sifatida kamol toptirishning psixologik metodologiyasi yoritildi