Taʼlim sifatini oshirish uchun islohotlar (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Siz ushbu maqolani oʻqish davomida hozirgi kundagi taʼlim faoliyati, ayrim muammolar va ularga yechimlar , taʼlimni rivojlantirish boʻyicha amalga oshirilayotgan islohotlar va bu boradagi yutuqlari haqida toʻliq maʼlumotga ega boʻlasiz.