OAV Marketing va Menejment bo'yicha Ta'lim Markazlari (O’zbekiston va Xorij Misolida) (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ommaviy axborot vositalari (OAV) orqali ta'lim markazlarining marketingi va menejmenti tahlil qilinadi. O‘zbekiston va xorijdagi ta'lim muassasalarining o‘zaro ta'siri va marketing strategiyalari ko‘rib chiqiladi. OAV marketingining afzalliklari, menejment va marketing o'rtasidagi o'zaro aloqalar, shuningdek, xorij tajribasidan foydalanish imkoniyatlari yoritiladi. Tadqiqot metodologiyasi sifatida kitoblar, maqolalar va amaliy misollar tahlil qilingan. Natijalar OAV marketingi va menejmenti bo'yicha ta'lim markazlarining samaradorligini oshirish uchun yangi yondashuvlarni taklif etadi.