DORIVOR ÒSIMLIKLAR BILAN ZAHARLANISH HOLATLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Dorivor òsimliklar bilan zaharlanish holatlari odatda dorivor òsimliklarning noto’g’ri foydalanilishi, yuqori dozalar yoki allergik reaktsiyalar natijasida yuzaga keladi. Ba’zi mashhur zaharli dorivor òsimliklarga quyidagilar kiradi: