SUD KIMYOSI EKSPERTIZA LABAROTORIYALARDA QÒLLANILADIGAN DASTLABKI EKSPRESS TAXLIL USULLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Toksikologik kimyoda namunalardagi zaharli moddalarni tezkor aniqlash va baholash uchun tezkor birlamchi usullardan foydalaniladi