MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA RAHBARNING BOSHQARUV QOBILIYATI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mamlakatimizda amalga oshirilayotgan ijtimoiy-iqtisodiy islohotlar jarayonida ishlab chiqarishni rivojlantirish, tashkilot va korxonalarning iqtisodiy barqarorligini ta'minlash ko‘p jihatdan zamon talablariga javob beradigan rahbar va mutaxassislarni tayyorlash sifatiga bog‘liq.