(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Taqinchoqlar ham xuddi kiyimlar singari uzoq asrlar davomida shakllangan bo‘lib, ularning o‘ziga xosligi milliy xususiyatlar, bir xalqning boshqa etnos yoki etnik guruhlar bilan o‘zaro iqtisodiy aloqalari, siyosiy tuzumning milliy madaniyatga ta’siri va boshqalarda namoyon bo‘ladi