(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Тарийхтан бизге белгили, 1285-жылда манголлар Аббасийлер халифалығының пайтахты Бағдадты ийеледи ҳәм ислам дүньясына үлкен зиян жеткизеди. Бирақ, кейиншелли мангол ханлары избе-из исламды қабыллай баслайды.