(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada badiiy tarjimaga Jahon adabiyotining ajoyib badiiy obidalari tilimizda yangrayotkanligi, badiiy tarjima tufayli adabiyotning bag‘ri behad kengayib tarjima original adabiyot bilan yonma-yon odimlab boryotkanligi haqida ma’lumotlar berilgan