(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Таълим тўғрисидаги қонунда ўсиб келаётган авлодни мустақил фикрлайдиган қилиб тарбиялаш вазифаси ҳам қўйилган. Ушбу масаланинг ҳал этилиши кўп жиҳатдан ўқитишнинг интерактив методларини қўллашга ҳам боғлиқ.