(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ушбу мақола ахборот технологиялари ва уларни қўллаш методологияси асосида электрон таълимнинг интерфаол курсларини яратишга бағишланган. Ахборот технологиялари ўқув курсларидан фойдаланишнинг асосий мақсади талабалар фойдаланишнинг асосий мақсади талабалар ва ўқувчиларни ўқитиш самарадорлигини оширишдир. В данной статье затронуты вопросы создания интерактивных электронных учебных курсов на основе средств информационных технологий и методика их применения. Основная цель применения интерактивных электронных учебных курсов-повышения эффективности обучения студентов и учащихся. This article touches upon the creation of interactive e-learning courses based on information technology tools and the methodology for their application. The main purpose of using interactive e-learning courses is to increase the effectiveness of teaching students and learners.